Nieuws

Blijf op de hoogte van onze avonturen én vind je fijne ondersteuning voor jouw huidvragen!
Samen laten wij jouw huid stralen!

Continu in ontwikkeling

Bij Momento Huidverbetering is geen dag hetzelfde en zijn we continu in ontwikkeling om jou op de beste manier te helpen. Dat betekent dat we niet alleen in onze salon innoveren, maar dat doen we ook met onze online zichtbaarheid. We delen graag waardevolle tips, prachtige resultaten en heuglijke nieuwtjes met je op deze pagina. Zo blijf je op de hoogte van onze avonturen én vind je fijne ondersteuning voor jouw huidvragen!

Momento Huidverbetering 15 jaar!
Anouk, Tamara & Kim

Ontmoet onze nieuwe collega 

“Ik kan niet wachten om je te ontmoeten en lekker aan de slag te gaan met alle behandelingen. Hopelijk zie ik je snel!” 🙋🏻‍♀️

Vanaf 1 april mochten we onze nieuwe huidspecialiste Lieke binnen ons team verwelkomen. En daar zijn we heel blij mee! De kans is groot dat je Lieke al eens voorbij hebt zien komen op Instagram of in de salon. 🤗

We hebben goed nieuws, want vanaf nu geeft Lieke ook haar eigen behandelingen. We zijn hier natuurlijk superblij mee, want Lieke is enthousiast en leergierig. Een echte aanwinst voor ons team! 💗

De afgelopen weken is Lieke intensief ingewerkt door Tamara om een volledig gevoel te krijgen bij het Momento concept. Op woensdag, zaterdag (om de week) en op een doordeweekse avond is Lieke aanwezig in de salon. ⁣
Leuk weetje: Lieke is naast haar werk als huidspecialist ook docent Duits! 👩🏼‍🏫

huidspecialist Lieke, Momento Huidverbetering

Een wijziging in ons behandelaanbod

De afgelopen jaren is er veel gebeurd!

Zo transformeerden we van Schoonheidssalon Momento naar Momento Huidverbetering. Daarmee kondigden we ook onze gekozen specialisaties aan: anti-aging & huidverbetering.

Het kiezen van die specialisaties had ook gevolgen voor ons aanbod. Zo namen we eerder al afscheid van pedicure (als vast onderdeel) en verwezen we jullie door naar andere specialisten in de regio.

Inmiddels hebben wij een soortgelijke keuze gemaakt voor het epileren van wenkbrauwen. Mede door onze drukke agenda is het niet meer mogelijk om dit los aan te bieden.

Uiteraard vertellen we dit ook persoonlijk aan onze klanten, maar niet iedereen zal dit voor 1 juli 2022 horen – daarom ook hier nog deze mededeling.

Je kunt dus WEL het epileren van jouw wenkbrauwen laten doen in combinatie met een gezichtsbehandeling. Als je hiervoor al bij ons komt, ben je natuurlijk ook vrij om een losse behandeling voor epileren in te plannen.

We zijn jullie onwijs dankbaar voor het vertrouwen en de loyaliteit in onze salon. Dankzij jullie steun zijn we als team een pittige periode samen doorgekomen en zijn we zelfs enorm gegroeid!

Dat heeft er mede toegeleid dat ik (Tamara) steeds beter weet te bepalen waar ik samen met Anouk, Kim en inmiddels ook Lieke naartoe wil groeien.

Samen verbeteren we jouw huid, want als jouw huid straalt, straal jij ook! Heb je vragen over onze behandelingen, epileren of dit bericht? We staan je natuurlijk graag te woord!

Blijf op de hoogte van ons

beauty nieuws

Skeyndor Led Body treatment
Results
Check hier onze behaalde resultaten
Tamara Verdaasdonk, eigenaresse Momento Huidverbetering
Prepare for Summer
aan de slag voor jouw summer proof body!
Microdermabrasie behandeling
Interview
eigenaresse Tamara aan het woord