contact

Neem gemakkelijk contact met ons op voor het plaatsen van een bestelling, boeken van een behandeling, plannen van een kennismaking of het stellen van een andere vraag. We staan je graag te woord en helpen je met enthousiasme verder.
Voor het boeken van een gratis online coachcall, klik hier. Wil je ons een specifieke vraag stellen of wil je dat wij contact met jou opnemen? Vul het contactformulier onderaan deze pagina in en we komen zo spoedig mogelijk bij je terug.

Adres
4841 GE Prinsenbeek
Telefoon
WhatsApp

Parkeren

Wist je dat het bereiken van Momento Huidverbetering geen enkel probleem is? We hebben namelijk tal van gratis parkeermogelijkheden met nog geen vijf minuten loopafstand van de salon. 

Het is mogelijk om bijna direct voor onze salon te parkeren met een blauwe parkeerschijf. Wanneer je in bezit bent van deze schijf mag je een uur gratis voor Restaria Hot Wok parkeren. 

Daarnaast is het ook mogelijk om bij het betreden van de Kapelstraat met de auto (kan maar vanaf één kant) de eerste links af te slaan voor de verfwinkel. Je betreedt dan direct de parkeerplaats achter Momento Huidverbetering. Deze parkeerplaats is gratis en toegankelijk voor iedere bezoeker. 

Een andere parkeermogelijkheid is de omliggende parkeerplaats van de markt in Prinsenbeek. Voor een adres kun je het beste dat van de Jumbo (Markt 14, 4841 AC Prinsenbeek) instellen voor de navigatie. De parkeerplaats op de markt is volledig beschikbaar voor bezoekers en ook gratis. Het is ongeveer 2 – 3 minuten lopen naar Momento Huidverbetering.

Heb je vragen?

Heb je een vraag over een behandeling, product of onze online coachcalls?
Je komt gemakkelijk met ons in contact via het contactformulier of een belletje
naar 076 – 888 13 43. Liever een vraag via de mail stellen? Dat kan ook.
Vul hieronder ons contactformulier in.