Prescription edelweiss vehicle crème

Prescription edelweiss vehicle crème

49.00

Deze vegan cream is 100% natuurlijk met Edelweiss als belangrijkste ingrediënt en geschikt voor elk huidtype en -conditie.

1 op voorraad

Toevoegen aan verlanglijstje
Toevoegen aan verlanglijstje

Beschrijving

Deze crème is fijn om enkel te gebruiken, maar ook om te verrijken met een active om zo echt een huidprobleem aan te pakken of je huidconditie te verbeteren.
Deze vegan cream is 100% natuurlijk met Edelweiss als belangrijkste ingrediënt en geschikt voor elk huidtype en -conditie. Door de cream te verrijken met de juiste actives, gebruik je hem ook meteen als een vehicle (drager) van deze extra actieve werkstoffen. Hiermee wordt je dag- en/of nachtverzorging compleet custommade voor jouw eigen, unieke huid en kun je er heel gericht één of meerdere skin concerns me behandelen.

Edelweiss is een plant die op 3000meter groeit in de Zwitserse Alpen. Het moet op die hoogte kunnen omgaan met extreme weersomstandigheden. Edelweiss heeft zichzelf een expert gemaakt in protectie en heeft een herstellende werking op de barrièrelaag van de huid, waardoor deze extra beschermd wordt tegen de invloeden van externe stressfactoren.

Gebruik:
Masseer een kleine hoeveelheid in de huid iedere ochtend en/ of avond of mix eerst 2-3 druppels van een prescription active toe aan de crème voor nog meer resultaat.

Inhoud: tube 100ml

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Prescription edelweiss vehicle crème” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *