Skeyndor Corrective Deep Lines Filler Emulsion

115.25

Skeyndor Corrective Deep Lines Filler Emulsion is een emulsion met een luchtige, gladde textuur. Voor de normal-mixed skin. Bevat hoge concentratie van werkzame stoffen die rimpels opvullen en volume geven. Gladde en jeugdig uitziende huid.

 

 

 

1 op voorraad

Toevoegen aan verlanglijstje
Toevoegen aan verlanglijstje

Beschrijving

Skeyndor Corrective Deep Lines Filler Emulsion is de nieuwe 5e generatie anti-aging crème met ultra-opvullende spheren. Een emulsion met een luchtige, gladde textuur. Voor de normal-mixed skin. De anti-aging crème voor de verslapte huid met lijntjes en diepe rimpels. Deze crème bevat hoge concentraties botuline-like dipetide, werkzame stoffen die de diepe rimpels opvullen en extra volume geven, waardoor fijne lijntjes en expressie rimpels vervagen. De huid wordt steviger doordat de weefseldichtheid verbetert en gelift doordat de samentrekking van de spieren wordt verminderd, met als resultaat een gladde en jeugdig uitziende huid.

Gebruik:

Gebruik de Corrective Deep Lines Filler Emulsion ‘s ochtends en ‘s avonds na de reiniging. Breng een kleine hoeveelheid crème aan en masseer zachtjes in op het gezicht en de hals. Indien gewenst kan vervolgens de make-up worden aangebracht. Gebruik voor een extra diepe werking de crème na het Skeyndor Deep Lines Refining Serum.  gebruikt. Het resultaat: een prachtige gladde en strakke huid, met extra volume en een jonge uitstraling.

Inhoud: 50ml

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Skeyndor Corrective Deep Lines Filler Emulsion” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *