Skeyndor Corrective deep lines refining serum

99.95

Skeyndor Corrective Deep Lines Refining serum is een anti-aging serum voor de verslapte huid met diepe rimpels. Zorgt voor fris gevoel en geschikt voor alle huidtypes. Werkzame stoffen vullen diepe rimpels op waardoor er meer volume ontstaat. Strakke, gladde, jeugdige huid.

2 op voorraad

Toevoegen aan verlanglijstje
Toevoegen aan verlanglijstje

Beschrijving

Skeyndor Corrective Deep Lines Refining Serum is een anti-aging serum met de 5e generatie ultra-opvullende spheren voor de verslapte huid met expressierimpels en diepe rimpels. Innovatieve en actieve textuur die zich automatisch aanpast aan het klimaat. Fris gevoel, lichtgewicht en zeer zintuiglijke afwerking. Het beautyproduct is geschikt voor alle huidtypes. Dit serum bevat hogere concentraties van werkzame stoffen die de diepe rimpels opvullen en extra volume geven, waardoor fijne lijntjes en expressierimpels vervagen. De huid wordt steviger doordat de weefseldichtheid verbetert en gelift doordat de samentrekking van de spieren wordt verminderd. Dit heeft als resultaat dat de huid er glad en jeugdig uitziet.

Gebruik:
Gebruik de Corrective Deep Lines Refining Serum ‘s ochtends en ‘s avonds na de reiniging. Breng een kleine hoeveelheid serum aan en masseer zachtjes in op het gezicht en de hals. Gebruik voor een extra diepe werking het serum voor de Skeyndor Corrective Cream. Dit product kan tevens perfect alleen of als make-up basis worden gebruikt. Het resultaat: een prachtige gladde en strakke huid, met extra volume en een jonge uitstraling.

Inhoud: 30ml

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Skeyndor Corrective deep lines refining serum” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *