Nieuws

Blijf op de hoogte van onze avonturen én vind je fijne ondersteuning voor jouw huidvragen!
Samen laten wij jouw huid stralen!

Continu in ontwikkeling

Bij Momento Huidverbetering is geen dag hetzelfde en zijn we continu in ontwikkeling om jou op de beste manier te helpen. Dat betekent dat we niet alleen in onze salon innoveren, maar dat doen we ook met onze online zichtbaarheid. We delen graag waardevolle tips, prachtige resultaten en heuglijke nieuwtjes met je op deze pagina. Zo blijf je op de hoogte van onze avonturen én vind je fijne ondersteuning voor jouw huidvragen!

Anouk, Tamara en Kim
Een moment voor jezelf

Een nieuwe voordeur, dezelfde goede zorgen

De afgelopen jaren is er veel gebeurd!

Na 13 jaar Momento aan de Kapelstraat is het tijd voor de volgende stap. We gaan verhuizen naar een ruimer pand met drie behandelkamers op ons nieuwe adres: Groenstraat 16C, 4841 BD Prinsenbeek.

We kijken ernaar uit om je in onze nieuwe salon te verwelkomen!

Parkeren
Je kunt gratis parkeren aan de achterzijde van ons pand op het parkeerterrein. Het is het beste om in te rijden vanaf de Pastoor Loosstraat of je kunt gratis parkeren op de markt bij de Jumbo. Vanaf daar is het slechts een paar minuten lopen naar onze nieuwe locatie.


Tijdelijk gesloten

Vanaf vrijdag 4 augustus 15.30 uur t/m maandag 7 augustus zijn wij gesloten i.v.m. de verhuizing. Heb jij binnenkort nog producten nodig of wil je nog een cadeaubon halen? Kom dan voor deze tijd nog langs.

Heropening
Vanaf dinsdag 8 augustus ben je van harte welkom voor een behandeling in onze nieuwe salon. Wil je een van de eersten zijn die van een behandeling op onze nieuwe stek geniet? Plan dan nu alvast je afspraak!

Save the date!
Je bent van harte uitgenodigd voor de officiële opening op 29 september van 15:00 tot 20:00 uur. Het wordt een feestelijke dag met verschillende experts op het gebied van huidverzorging en make-up die jou met liefde adviseren en inspireren. Als deze dag je niet uitkomt, ben je ook welkom om met ons te komen proosten op zaterdag 30 september van 10:00 tot 15:00 uur. Meer informatie volgt binnenkort.

Dubbel feest
We vieren niet alleen de verhuizing, maar ook het 12,5-jarig jubileum van onze gewaardeerde collega Anouk! Van stagiaire naar een onmisbaar lid van ons team met hart voor de zaak en onze klanten. We zijn ontzettend blij met haar inzet en betrokkenheid.

Tamara zegt: “Ik heb Anouk zo’n ontwikkeling zien doormaken! Ik hoop nog heel lang met haar te mogen samenwerken, met net zoveel plezier als de afgelopen 12,5 jaar. Ik ben trots op ons team en de volgende stap naar het nieuwe pand. Bedankt aan alle fijne mensen – collega’s, klanten, vrienden en familie – die dit mogelijk hebben gemaakt. Proost!”

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op onze nieuwe locatie en hopen je snel te zien voor een ontspannende behandeling.

Anouk 12,5 jaar in dienst
Blijf op de hoogte van ons

beauty nieuws

Momento Huidverbetering
Resultaten
Bekijk hier onze behaalde resultaten
Tamara Verdaasdonk, eigenaresse Momento Huidverbetering
Geef jouw huid een boost
Samen gaan we aan de slag!
Momento Huidverbetering, onze merken
Interview
eigenaresse Tamara aan het woord