Verzend- en leveringsbeleid

Levertijd en verzendmethode

Bestellingen geplaatst en betaald op werkdagen voor 18.00 uur, worden dezelfde dag nog verzonden met PostNL. Bestellingen die na 18.00 uur worden geplaatst, worden de volgende werkdag verstuurd. Je bestelling die geplaatst wordt op zaterdag voor 12.00 uur worden dezelfde dag verzonden en ontvang je dan op maandag of dinsdag, afhankelijk de bezorging van PostNL.
Jouw bestelling wordt zorgvuldig en met liefde verpakt en voorzien van wat heerlijke samples, zodat het een echt cadeautje is om dit uit te mogen pakken.

Natuurlijk is het ook mogelijk om je bestelde producten op te halen bij ons in de salon. Neem dan even van tevoren contact met ons op zodat we je bestelling ingepakt voor je klaar kunnen zetten.

Gratis verzending vanaf €50,-

 

Retourpolicy

Heb je een onverhoopt een beschadigd of defect product ontvangen?
Wij sturen je kosteloos een nieuwe product naar je op.
Ben je niet tevreden over het product dat je hebt gekocht en wil je dit graag retourneren?
Ook dat lossen wij graag voor je op.
Neem voor retourzending even telefonisch contact met ons op 076-8881343 of stuur ons een WhatsApp bericht naar ditzelfde nummer.

Onze retour voorwaarden zijn:

  • Onbeschadigde, ongebruikte producten (in originele verpakking) kunnen binnen 14 dagen geretourneerd worden.
  • Maak altijd eerst een melding van retourzending bij ons, telefonisch of via WhatsApp.
  • Bij retourzendingen is het risico voor de koper.
  • Momento Huidverbetering is niet aansprakelijk voor zoekraken en beschadigen van retour gestuurde producten. Vraag bij retourzending altijd om een Track & Trace code bij verzending en bewaar deze goed.
  • Bij retourzending van beschadigde en / of defecte producten graag de originele verpakking meesturen
  • Voeg de pakbon en notitie met gegevens toe aan het te retour te zenden pakket.
  • Het betaalde bedrag wordt via een bankoverschrijving teruggestort. De termijn van terugbetaling is afhankelijk van de methode waarmee is betaald. Indien er nog geen betaling heeft plaats gevonden, dan komt de betalingsverplichting te vervallen.